Η  νέα εκλεπτυσμένη Αίθουσα «Ερωφίλη», κατασκευής 2010,  κατέχει  περίοπτη θέση ανάμεσα στους πλέον ποιοτικούς χώρους της Αττικής, με  την αρχιτεκτονική,  την δημιουργική  διακόσμηση, την άνετη διαρρύθμιση,  προσφέροντας μια ξεχωριστή αίσθηση του χώρου,  συνδυάζοντας  την νεοκλασική φινέτσα και γοητεία  με  τον  σύγχρονο επαγγελματισμό στην  εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
Είναι ειδικά διαμορφωμένη για να εντυπωσιάσει εσάς  & τους καλεσμένους  σας, όπου η κάθε  εκδήλωση είναι μία  έκφραση  αισθητικής, της απόλυτης ικανοποίησης.
Με το που θα περάσετε τις πόρτες της Αίθουσας, θα τυλιχτείτε σε μια ατμόσφαιρα μοναδική όπου δεσπόζει η πολυτελής διακόσμηση και οι αξιόλογοι πίνακες ζωγραφικής. Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι swarowski, προσεγμένοι σε παστέλ χρώματα φωτισμού που εναλάσσεται σε τακτά χρονικά διαστήματα,   φίνα πορσελάνη και τα πολυτελή υφάσματα γίνονται μέρος του δικού σας κόσμου που διαμορφώνουν ένα σκηνικό που μαγεύει τις αισθήσεις.
Τους καλοκαιρινούς μήνες τα πτυσσόμενα παράθυρα που απαρτίζουν την αίθουσα έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν την αίθουσα με τον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο, ενώ η πολυμορφική αναδιπλώμενη οροφή συντελεί στο ειδιλλιακό αποτέλεσμα.

Ο νέος χώρος «Ερωφίλλη», κατασκευής 2010,  κατέχει  περίοπτη θέση ανάμεσα στους πλέον ποιοτικούς χώρους της Αττικής, με  την αρχιτεκτονική,  την δημιουργική  διακόσμηση, την άνετη διαρρύθμιση,  προσφέροντας μια ξεχωριστή αίσθηση του χώρου,  συνδυάζοντας  την νεοκλασική φινέτσα και γοητεία  με  τον  σύγχρονο επαγγελματισμό στην  εξυπηρέτηση των αναγκών σας.Είναι ειδικά διαμορφωμένη για να εντυπωσιάσει εσάς  & τους καλεσμένους  σας, όπου η κάθε  εκδήλωση είναι μία  έκφραση  αισθητικής, της απόλυτης ικανοποίησης.


Με το που θα περάσετε τις πόρτες του χώρου, θα τυλιχτείτε σε μια ατμόσφαιρα μοναδική όπου δεσπόζει η πολυτελής διακόσμηση και οι αξιόλογοι πίνακες ζωγραφικής. Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι swarowski, προσεγμένοι σε παστέλ χρώματα φωτισμού που εναλάσσεται σε τακτά χρονικά διαστήματα,   φίνα πορσελάνη και τα πολυτελή υφάσματα γίνονται μέρος του δικού σας κόσμου που διαμορφώνουν ένα σκηνικό που μαγεύει τις αισθήσεις.


Τους καλοκαιρινούς μήνες τα πτυσσόμενα παράθυρα που απαρτίζουν την αίθουσα έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν την αίθουσα με τον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο, ενώ η πολυμορφική αναδιπλώμενη οροφή συντελεί στο ειδιλλιακό αποτέλεσμα.